Argentinië

Back in time | Argentinië, Patagonië

In onze zomer, de Argentijnse winter dus, naar Patagonië: ik deed het een aantal jaren geleden. Voor veel mensen misschien iets wat ondenkbaar is want Argentinië, daar ga je toch in de zomer naartoe? Ik hou van sneeuw en kou vind ik ook niet erg. Tenminste, kou in Nederland wel, maar kou in een winters land niet. Beetje gek misschien! Er lag geen onwijze berg sneeuw in Calafate, waar ik verbleef. Dat maakte het van A naar B komen wat gemakkelijker.

Perito Moreno heeft heel veel indruk gemaakt, vooral het horen kraken van de gletsjer, die continue in beweging is. Indrukwekkend! Ik ging een middag paardrijden met Gustav, die ik een paar jaar later terug zag op televisie in het programma Grenzeloos Verliefd. Een Nederlands meisje ging bij haar vriend wonen in Patagonië die toevallig bij Gustav werkte. Grappig!

Dit artikel kan affiliate linkjes bevatten. Wanneer je doorklikt via deze linkjes en een aankoop doet, ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou echter niets; de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je in dit artikel gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar als je je vliegticket, accommodatie of huurauto boekt via één van onze linkjes. Meer directe linkjes naar aanbieders vind je op deze pagina. Voor nu: veel leesplezier!
Back to top button