Samenwerken met Reislegende.nl

Reislegende.nl is een reisblog voor reislustige mensen die op zoek zijn naar informatie over mooie bestemmingen, accommodaties en routes voor te gekke roadtrips. Naast informatie over bestemmingen delen we op Reislegende.nl ook veel tips die ter plaatse goed van pas komen en schrijven we over ervaringen met diverse producten die handig zijn tijdens het reizen.

Bereik

Sessies: 44K*
Gebruikers: 34K*
Paginaweergaven: 57K*

*Google Analytics per maand, zomer 2023

Samenwerken

Op zoek naar meer online exposure voor een bepaalde bestemming, een accommodatie of een product? Op onderstaande manieren kunnen we een samenwerking opzetten:

  • Persreizen
  • Reviews van producten en/of diensten
  • Promotie van bestemmingen en/of accommodaties in de vorm van advertorials en/of banners
  • Promotie van activiteiten op plaats van bestemming
  • Social media exposure (Instagram en/of Facebook)
  • Winacties

Persreis

Een persreis is een goede manier om in korte tijd kennis te maken met een bestemming. Wij maken persreizen in groepsverband maar ook op individuele basis. In het laatste geval vinden we het te gek om mooie roadtrips te maken en daarna bijzondere routes te delen.

Review: Peak Design Everyday backpack 20L - Reislegende.nl

Review

Producten die we mee kunnen nemen tijdens het reizen kunnen meteen goed getest worden. We schrijven graag een uitgebreide review over het product. Een review zal onze eerlijke mening bevatten en zal voorzien zijn van mooi beeldmateriaal.

Agroturismo Xistos - 4x prachtige accommodatie in Alentejo - Reislegende.nl

Promotie

Promotie in de vorm van een advertorial is ook mogelijk, alhoewel een bestemming persoonlijk bezoeken altijd onze voorkeur heeft. Daarnaast hebben we op de website ruimte voor banners. Op de homepagina maar ook in de sidebars, die per land aangepast kunnen worden.

Activiteit

Op de step een stad verkennen, met een luchtballon van prachtige landschappen genieten of lunchen op een prachtig afgelegen plekje; op de bestemming zelf ontdekken we graag wat er te doen en te zien is. Niet alleen in het buitenland overigens; ook in Nederland is nog veel te ontdekken!

Social media

De reizen die we maken lichten we uitgebreid uit op onze social media kanalen. Een bestemming op een later tijdstip nogmaals in de schijnwerpers zetten? Geen probleem, we schenken er graag nog een keer aandacht aan.

Quinta do Quetzal Alentejo Portugal bezienswaardigheden - Reislegende.nl

Winactie

Hebben we een mooie bestemming bezocht of een product getest? Als we er zelf enthousiast over zijn geven we graag iets weg aan lezers van Reislegende.nl. Een product verloten of een kortingscode gebruiken; er zijn diverse mogelijkheden.

Contact

Geen samenwerking is hetzelfde. Daarom bekijken we graag samen met de opdrachtgever hoe we een bestemming, accommodatie of product het beste onder de aandacht kunnen brengen. Meer informatie over bovenstaande mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op door een e-mail te sturen naar info@reislegende.nl.

Eerdere samenwerkingen

Back to top button