Met kinderen naar Canada, natuur én cultuur ontdekken

Eén van de mooiste reizen die ik in mijn leven heb gemaakt is mijn rondreis door Canada, Alaska en de Verenigde Staten. Een paar weken lang niets anders zien dan natuur: echt adembenemend mooi. Prachtige nationale parken waar je dagenlang kunt verblijven, grizzly beren spotten, sfeervolle steden bezoeken en kletsen met gezellige locals. Het zijn dé ingrediënten voor een onvergetelijke reis! Ik maakte deze reis jaren geleden, nog voordat ik kinderen had. Toch denk ik er vaak aan terug en ik zou maar wat graag een keer terug gaan met het gezin. Canada is namelijk een perfect land voor een gezinsreis.

Je ervaart het relaxte leven en de gemoedelijke sfeer in de steden van Canada

Canada staat bekend de uitgestrekte natuur maar zeker ook om de gezellige en uitnodigende steden, zoals onder meer Vancouver en Toronto. Of je nu gaat reizen langs de westkust of langs de oostkust van het land; in beide gevallen kun je je onderdompelen in de gemoedelijke sfeer van Canadese steden. De Westerse cultuur zorgt er meteen voor dat je je helemaal op je gemak voelt.

Zoek de rust en ruimte op in de Canadese natuur 

Reizen naar Canada is helemaal niet ingewikkeld. Er zijn directe vluchten en een huurauto kan al klaar staan op het vliegveld. Dat reizen makkelijk is geldt ook als je eenmaal in het land bent. De infrastructuur is perfect en overal kun je goed de weg vinden. Geen zorgen daarover en dat is mooi, kun je meteen starten met het afwerken van de bucketlist! Ongetwijfeld staan daar diverse nationale parken op. Of je nu Banff National Park, Jasper National Park of een van de andere vele nationale parken bezoekt; ieder gebied in Canada is adembenemend mooi. De natuur kun je ontdekken door te wandelen maar je kunt ook per kano de beroemde meren verkennen. Elk seizoen heeft in Canada zijn eigen charme maar één ding is zeker: de uitzichten zijn altijd en overal waanzinnig.

De mooiste herinneringen maak je tijdens een rondreis door Canada op maat

Lijkt het je leuk om een rondreis door Canada met kinderen te maken? Overweeg dan om deze reis helemaal op maat te laten maken. Hoe fijn is het om het regelwerk uit handen te geven aan mensen die alles weten over Canada? Reis vervolgens op eigen tempo door het land en probeer alle activiteiten te ondernemen die op je bucketlist staan. Overnacht in goede accommodaties en maak gebruik van comfortabel vervoer. Ter plaatse heb je dan nog maar weinig om uit te zoeken en te regelen. Optimaal genieten!

Melissa

Welkom! Ik ben Melissa, content creator, gek op fotografie en reizen. Ik haal veel voldoening uit het publiceren van reisfoto's en reiservaringen op deze website. Kom en reis met mij mee naar prachtige plekjes!
Back to top button