Vakantieherinneringen als wanddecoratie aan de muur

Reizen betekent herinneringen maken. Je neemt ze met je mee in gedachte, maar bewaart ze misschien ook als mooie foto’s. Toch eindigen deze dierbare kiekjes vaak in een stoffige kast of blijven ze eindeloos lang op je telefoon staan. Zonde, want ze vormen juist de mooiste wanddecoratie voor in huis. Zeker wanneer je jouw foto’s op canvas of een ander mooi materiaal laat printen. Op deze manier hou je herinneringen aan een bijzondere reis of die heerlijke vakantie warm én dichtbij.

Wanddecoratie maken van vakantie- en reisfoto’s

De inrichting van jouw woonkamer, kantoor of slaapkamer zegt iets over wie je bent en daarom mag unieke en persoonlijke wanddecoratie niet ontbreken. Foto’s van die verre reis die je hebt gemaakt met een dierbaar persoon of beelden van de mooie vergezichten op jouw laatste vakantiebestemming. Welke reis of vakantie je ook hebt gemaakt, er zijn altijd bijzondere foto’s die je wilt koesteren. Door ze te gebruiken als wanddecoratie kun je elke dag genieten van die mooie vakantieherinneringen.

Foto’s van reizen zijn heel geschikt als wanddecoratie. Zeker als je ze laat printen op kwalitatief canvas, plexiglas of hout. De afmeting bepaal je natuurlijk zelf. Je kunt ook meerdere foto’s laten printen in verschillende maten voor een speels effect aan de muur, bijvoorbeeld bij BesteCanvas.nl. Kies voor kleine afdrukken van 20 x 20 cm in een frame van sparrenhout, of vereeuwig jouw reisherinneringen op canvas doek met een grotere afmeting. Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke items die je kunt laten bedrukken met vakantiefoto’s. Hieronder geven we je graag een aantal tips en ideeën voor items die je ook op reis goed kunt gebruiken.

Lees ook: tips voor fotograferen met een smartphone

Vakantieherinneringen op canvas laten printen - Reislegende.nl

Tips! Leuke reisbenodigdheden laten bedrukken met foto’s

Als je een liefhebber bent van reizen, dan weet je natuurlijk precies welke accessoires en items onmisbaar zijn. Hoe leuk is het om ook deze artikelen van jouw reisherinneringen te laten voorzien? We hebben de leukste inspiraties en ideeën alvast voor je op een rij gezet.

Reisdeken: of je nu op reis gaat met de auto of gaat vliegen naar een verre vakantiebestemming. Een comfortabele en warme reisdeken is een echte must-have. Ook deze kun je laten bedrukken met de mooiste herinneringen aan voorgaande reizen.

Handdoeken: een dagje aan het strand of bij het zwembad is natuurlijk niet compleet zonder een mooie grote handdoek. Ze lenen zich ook nog eens perfect voor een prachtige print. Handdoeken kun je laten bedrukken in allerlei formaten, zelfs tot 200 x 150 cm groot.

Mokken: naast een foto op canvas kun je jouw vakantieherinneringen ook op mokken laten drukken. Perfect voor onderweg in de auto, op de camping of tijdens een wandeling door de bergen. Je drinkt jouw koffie nou eenmaal het lekkerst uit een mok die je mee terugneemt naar de meest bijzondere momenten.

Rugtas: Een rugtas heb je op nagenoeg elke trip bij je. Laat een rugtas bedrukken met een mooie close-up van een voorgaande reis of met een mooi landschap. Zo kun je tijdens je nieuwe reis toch steeds weer even aan een voorgaande reis denken.

Uiteraard zijn er nog veel meer items te bedenken die je kunt bedrukken met een foto. Denk aan telefoonhoesjes, thermoskannen, t-shirts, tassen, petjes, yogamatten en veel meer.

Vakantieherinneringen op canvas laten printen - Reislegende.nl

Op welke materialen kun je foto’s laten printen?

Je kunt jouw meest dierbare reismomenten op veel verschillende materialen laten printen. Zo stem je de wanddecoratie helemaal af op jouw persoonlijke voorkeuren en stijl. Kies voor een bijzondere vakantiefoto op hout of laat één van jouw mooiste herinneringen vereeuwigen op acrylglas of aluminium. Ook een galerie lijst met passe-partout behoort tot de mogelijkheden als je foto’s wilt laten printen. Lekker experimenteren met verschillende materialen geeft ook een prachtig effect. Zo maak je van die saaie muur een indrukwekkende fotowand met alle highlights van jouw reizen en bestemmingen.

Herinneringen maken, laten printen op canvas én cadeau geven

Reizen doe je alleen, samen of met de hele familie. De mooiste foto’s laat je printen op canvas, acrylglas of een ander leuk reisaccessoire. Je kunt ze natuurlijk voor jezelf houden, maar wist je dat een foto op canvas ook heel leuk is om cadeau te geven? Misschien aan jouw reisgenoot, je partner of ter ere van jullie romantische huwelijksreis. Wat de reden ook is, met een fotoprint op canvas geef je de mooiste herinneringen cadeau!

*Foto’s aangeleverd door BesteCanvas.nl

Melissa

Welkom! Ik ben Melissa, content creator, gek op fotografie en reizen. Ik haal veel voldoening uit het publiceren van reisfoto's en reiservaringen op deze website. Kom en reis met mij mee naar prachtige plekjes!
Back to top button