4x top accommodatie in Tunesië

In een eerder artikel vertelde ik wat je zoal kunt doen in Tunesië en hoe het land mij heeft verrast. Echt verrast! Zoals veel mensen had ik toch bepaalde gedachten bij Tunesië. Het zou er niet veilig zijn, vies en mensen zouden aan je trekken. Niets van dit alles was waar. Ik heb me totaal niet onveilig gevoeld in Tunesië en de mensen waren heel aardig (al willen ze soms wel heel erg graag iets verkopen :-). Waar ik vooral van stond te kijken waren de hotels in Tunesië. Prachtig ingericht, ruim opgezet en met veel liefde gerund. Een aantal van die fijne accommodaties in Tunesië breng ik graag even onder de loep.


Dar Saïd in Sidi Bou Saïd

Een echt pareltje vind je in Sidi Bou Saïd. Middenin het blauw gekleurde dorpje ligt Hotel Dar Saïd. Hotel Dar Saïd is een Boutique Hotel, ook wel Hotel de Charme genoemd in Tunesië. Intiem, mooi gelegen met een terras waar je uitkijkt over zee. Prachtige tuin vol met bloemen en sfeervol ingerichte kamers. Ik ben zelf erg gecharmeerd van dit hotel.


The Residence in Gammarth

Vlakbij Tunis in Gammarth ligt het prachtige 5 sterren hotel The Residence Tunis. Een groot spa- en fitnesscentrum, twee zwembaden en in het hoogseizoen 6 restaurants biedt dit hotel. En toch doet het niet massaal aan. De kamers zijn met oog voor detail ingericht en in het hotel zelf vind je diverse binnenplaatsjes waar je van bovenaf op kijkt.


Le Royal in Hammamet

In Hammamet ligt Hotel Le Royal. Dit hotel geeft door het vele gebruik van marmer en de ietwat verouderde kamers misschien niet helemaal het cozy “hotel de charme gevoel” maar toch heb ik er een fijn verblijf gehad. Vooral buiten heeft het hotel fijne plekken. Ontbijten op het terras tussen de bloemen en lekker rustig liggen bij het zwembad. Ik hou er wel van!


Resort Marine Spa in Sousse

In het Mövenpick Resort & Marine Spa Sousse is meer reuring te vinden. Deze accommodatie in Tunesië beschikt over prachtige zwembaden. Verhoogd naast de zwembaden liggen terrassen met fijne zitbanken, een heerlijke plek om te genieten van een drankje. Het hotel ligt direct aan het strand, wat uitnodigt voor lange wandelingen tijdens zonsondergang.

Dit artikel kan affiliate linkjes bevatten. Wanneer je doorklikt via deze linkjes en een aankoop doet, ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou echter niets; de verkopende partij neemt deze commissie voor zijn rekening. Blij met de informatie die je in dit artikel gevonden hebt? Dan zijn we dankbaar als je je vliegticket, accommodatie of huurauto boekt via één van onze linkjes. Voor nu: veel leesplezier!

Melissa

Welkom! Ik ben Melissa, content creator, gek op fotografie en reizen. Ik haal veel voldoening uit het publiceren van reisfoto's en reiservaringen op deze website. Kom en reis met mij mee naar prachtige plekjes!
Back to top button